Σας ενημερώνουμε ότι η πτυχιακή εξεταστική θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου στην αίθουσα του Βητατρονίου του Αρεταιείου Νοσοκομείου (09:00 -11:00) και η εξεταστική για κανονικούς φοιτητές και μεταφορείς στις 9 Ιουλίου στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου (09:00-11:00). 

Την Πέμπτη 13/06/2019 και ώρα 18:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Μικρό Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου το τελευταίο Μετεκπαιδευτικό Μάθημα Ακτινολογίας με θέμα:

Ραδιογονιδιώματα (Radiogenomics) 

Προεδρείο: Λ.Ε Moυλοπούλου

Πόσο κοντά είναι στην πόρτα μας;

Ομιλητής: Ν. Παπανικολάου

Από τη θεωρία στην κλινική εφαρμογή Πολλαπλό μυέλωμα

Ομιλητής: Β. Κουτουλίδης

Καρκίνος μαστού

Ομιλητής: Ε. Πανουργιά

Μικρό Αμφιθέατρο Αρεταιείου Νοσοκομείου

*Υπενθυμίζουμε ότι οι φοιτητές για να συμμετέχουν στις εξετάσεις πρέπει να έχουν 2 παρουσίες στα Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα. 

**Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε 10 λεπτά νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα.

 

Οι εξετάσεις στο Mάθημα "Ογκολογική Απεικόνιση" θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22/5/2019 στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου. Λόγω πολύ μεγάλου αριθμού δηλώσεων συμμετοχής, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 14:00μ.μ. για τους φοιτητές που έχουν δηλώσει το Mάθημα και το επώνυμό τους αρχίζει από Α έως Λ και στις 14:45μ.μ. για αυτούς που το επώνυμό τoυς αρχίζει από Μ έως Ω. Οι φοιτητές πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα παρουσιών. Οι εξετάσεις θα γίνουν με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής από την τράπεζα θεμάτων την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ. Τις διαλέξεις του Μαθήματος μπορείτε να τις βρείτε σε σύνδεσμο στην αρχική σελίδα του ιστότοπου μας. 

Tην Τρίτη 14/05/2019 θα πραγματοποιηθεί το μάθημα Επεμβατική Ακτινολογία με τον Καθηγητή κ. Α. Χατζηϊωάννου ενώ την Πέμπτη 16/05/2019 θα πραγματοποιηθεί το μάθημα Μυοσκελετικό Σύστημα - Σπονδυλική Στήλη με την κ. Σ. Φονταρά μαζί με την τελευταία φροντιστηριακή άσκηση. 

To αναβληθέν μάθημα στις 18/04/2018 με τον Ομότιμο Καθηγητή κ. Α. Γουλιάμο με θέμα: Κεντρικό νευρικό σύστημα - Νωτιαίος μυελός θα αναπληρωθεί στο τέλος του προγράμματος στις 23/05/2019 στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου. 

 

Σας ενημερώνουμε ότι η Πτυχιακή Εξεταστική θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 στην αίθουσα Βητατρονίου του Αρεταιείου Νοσοκομείου (9.00-11.00π.μ.).

Σας ενημερώνουμε ότι στις 21/03/2019 το μάθημα με θέμα: Αναπνευστικό Σύστημα 2 με την Επίκουρη Καθηγήτρια Ακτινολογίας κ. Σ. Γκουρτσογιάννη θα διεξαχθεί στο Μικρό Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου και όχι στο Μαγγίνειο, όπως είναι προγραμματισμένο. Οι ώρες παραμένουν οι ίδιες.